Asiakaspalvelu tilaajille

asiakasnro
» Itsepalvelu tilaajapalvelussamme. Siirry tilaajapalveluun (ota valmiiksi asiakasnumerosi lehden takakannesta tai laskusta).

» Puhelimitse asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8.00-18.00 numerossa 0600-02550 (0,98e/min + pvm).

» Sähköpostilla asiakaspalvelu@storiakustannus.fi

E-lasku tekee maksamisen helpommaksi

E-lasku on fiksu tapa hoitaa lasku. Laskua ei tarvitse syöttää käsin verkkopankissa, vaan se tulee sinne valmiiksi. E-lasku ei vie tililtäsi rahaa ilman lupaasi, vaan se vaatii samanlaisen hyväksynnän kuin muutkin laskusi. Voit kuitenkin halutessasi asettaa sen menemään tililtäsi myös automaattisesti. Maksetut laskut jäävät myöskin talteen verkkopankkiin, josta voit aina tarkistaa niitä jälkeenpäin. Voit myös tulostaa laskusta kopion paperille ja verkkopankissa on helppo lopettaa e-lasku jos haluat palata takaisin perinteiseen laskutukseen.

E-lasku on helppo ottaa käyttöön

Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi e-laskujen sivu (esim. nimellä e-laskupalvelu), josta voit lisätä e-laskusopimuksen. Etsi laskuttaja nimellä Taika-lehti, jolloin sinulle pitäisi tulla näkyviin laskuttaja TAIKA-LEHTI STORIA KUSTANNUS OY. Vahvista sopimus. Lisätietona sinun tulee antaa viimeisen laskun viitenumero, tai asiakasnumerosi. Asiakasnumero on lehden takakannen osoitetietojen yhteydessä oleva 5-6 merkin mittainen numerosarja. Numerosarjan edessä olevaa L-kirjainta ei syötetä. Huom. jos tilauksen saaja ja maksaja on eri, oikea numero löytyy laskusta, tai voit kysyä sitä asiakaspalvelustamme.

Lisätietoa e-laskuihin siirtymisestä ja niiden kanssa toimimisesta saat omasta pankistasi.