Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

Kestotilaus

Tilaus jatkuu automaattisesti tarjousjakson jälkeen normaalina kestotilauksena. Jos irtisanot tilauksesi kesken tilauskautta, laskutamme vastaanottamasi maksamattomat lehdet irtonumerohinnalla, jotka olet velvollinen maksamaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. HUOM! Luet tarkemmin alta kohdasta ”Peruutukset”.

Määräaikainen tilaus

Tilaus päättyy automaattisesti tilauskauden loppuun, eikä sinun tarvitse erikseen irtisanoa tilaustasi.

Tuotteen palautusoikeus

Vaikka lehtitilaus olisi tehty verkossa, sitä ei koske samat peruutusoikeudet kuin muita verkko-ostoksia. Lehtitilauksen peruutuksessa asiakas on velvollinen maksamaan jo toimitetut lehdet. Tavaroiden peruuttamisoikeus ei koske sanoma- ja aikakauslehtiä jos niitä ei ole myyty puhelimitse myyjän aloitteesta. Storia Kustannus Oy ei tee puhelinmyyntiä.

Peruutukset

Peruutuksen voit tehdä verkossa tilaajapalvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lehden tilauksen peruuttaminen pitää tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen voimassa olevan tilauskauden loppua. Myöhemmin tehtävä peruutus kohdistuu seuraavan jakson loppuun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet jo saanut laskun seuraavasta jaksosta, peruutus tapahtuu laskua koskevan jakson loppuun, eikä peruuta saamaasi laskua. Mikäli haluat tässä kohdin peruuttaa lehden kulun heti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitetiedot

Osoitetietojen muutokset tulee ilmoittaa heti lehden kotisivujen kautta tai puhelimitse asiakaspalveluun. Tämä on tärkeää, sillä Posti ei ohjaa edelleen lehtiä uuteen osoitteeseen, eikä palauta niitä lähettäjälle.

Suoramarkkinointi

Puhelinnumeroita emme kerää puhelinmyyntitarkoitukseen – emme tee puhelinmyyntiä. Pääasiallinen yhteystietojen keräämisen syy on mahdolliset tilausta koskevat yhteydenotot. Tilaamalla nettisivuiltamme muualta kuin verkossa olevan tilaajapalvelumme kautta, hyväksyt mahdollisesti samalla, että Storia Kustannus ja tilaamasi lehti voi lähettää sinulle suoramarkkinointia sähköpostitse (tilaussivun lisäehdoissa maininta). Tilaajapalvelu-sivun kautta tilatessasi voit asettaa valmiiksi eston sähköpostilistallemme. Mikäli saat meiltä sähköpostia, etkä kuitenkaan halua sitä, voit poistaa itsesi helposti listaltamme sähköpostin lopussa olevasta peruutuslinkistä. Emme luovuta sähköpostiosoitteita kolmansille osapuolille.

Hinnat

Ajankohtaiset hinnat löytyvät verkkosivuiltamme. Storia Kustannus Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.