Rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ
Storia Kustannus Oy (y-tunnus 1040576-5)
Lahnuksentie 215
01840 Klaukkala

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Simo Honkakoski
Puhelin 040 571 9044
Sähköposti simo.honkakoski@storiakustannus.fi

REKISTERIN NIMI
Storia Kustannus Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Storia Kustannus Oy:n asiakkaaksi ja/tai ostanut Storia Kustannus Oy:ltä tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Storia Kustannus Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Storia Kustannus Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää Storia Kustannus Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Storia Kustannus Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Storia Kustannus Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.
Storia Kustannus Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Storia Kustannus Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@storiakustannus.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite (Jos ilmoitettu)
• Postiosoite
• Puhelinnumero (Jos ilmoitettu)
• Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Storia Kustannus Oy:n käytössä, paitsi Storia Kustannus Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa lisäarvopalvelun tuottamiseen. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Storia Kustannus Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Storia Kustannus Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille.