Tutustumistarjous, 3 + Lanka-Askartelua kirja

19.00

19 e tutustumistarjousjakso sisältää kolme seuraavaksi ilmestyvää Taika-lehden numeroa ja saat kaupan päälle Lanka-Askartelua kirjan

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: kaksi monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero, yksi tuplanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. Yhteensä yli 600 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Lanka-Askartelua on Askartelua-kirjasarjan toinen osa, josta saat ideoita ja inspiraatiota monenlaisiin ”lankaleikkeihin”. Sisältö tarjoilee runsaasti nopeita, kekseliäitä ja helppoja virkkaustöitä sekä muita hauskoja lanka-askarteluideoita.

 

Kuvaus

Tarjoustilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolet­tomana KESTOTILAUKSENA, kunnes toisin päätät. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan puolen vuoden jaksoissa (35 e / 6 kk). Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Voit hallita tilaustasi myös verkossa osoitteessa: www.taikalehti.fi/tilaajapalvelu.

 

TAIKA ON ASKARTELULEHTI, JOKA SOPII JOKAISELLE

 

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

 

ENEMMÄN KUIN KIRJAN VERRAN SISÄLTÖÄ

 

Tilaa päivitykset

Tilaa RSS tai tykkää meistä Facebookissa niin saat aina tiedon uusista päivityksistä.

No comments yet.

Vastaa