Kestotilaus

69.60

Taika-lehden kestotilaus neljän lehden laskutusjaksoissa. Vuoden aikana ilmestyy kahdeksan lehteä. Kestotilaus ei sido seuraavaan kauteen, joten voit kuitenkin aina peruuttaa tilauksesi, mikäli muutat mielesi. Kestotilaus on huoleton tapa varmistaa, että et jää ilman yhtäkään Taika-lehden numeroa.

Kuvaus

Askartelun idealehti Taika kestotilauksena. Saat neljä seuraavaa numeroa Taikaa ja sen jälkeen tilaus jatkuupuolen vuoden laskutusjaksoissa.

 

TAIKA ON ASKARTELULEHTI, JOKA SOPII JOKAISELLE

 

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

 

ENEMMÄN KUIN KIRJAN VERRAN SISÄLTÖÄ

 

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden aiheena on pääsiäinen, luonto ja kierrätys sekä joulu. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilaa päivitykset

Tilaa RSS tai tykkää meistä Facebookissa niin saat aina tiedon uusista päivityksistä.

No comments yet.

Vastaa