Tilaa Taika tarjoushintaan

Tilaa Taika-lehti! Ensimmäiset kolme numeroa todella edullisesti, vain 19 e ja kaupan päälle kätevä virkkaussetti!

Kyllä, tilaan Taika-lehden. Saan ensimmäiset kolme numeroa 19 eurolla* ja saan kaupan päälle virkkaussetin.

Haluan, että Taika-tilaukseni alkaa*
Lehden saajan nimi:*
Lehden saajan osoite:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:
-
Haluan, että tilausjakson ensimmäinen numero lähetetään
Maksajan nimi (jos eri kuin saaja):
Maksajan osoite:
Lisätietoa:
Ehdot:

* Vaadittu tieto

Virkkaussetti sisältää kolme erikokoista virkkuukoukkua ja koukuille tarkkoitetun”kukkaron”. Koukkujen koot ja kukkaroiden kuosit vaihtelevat.

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden aiheena on pääsiäinen, luonto ja kierrätys sekä joulu. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

*Tarjoushintainen tilausjakso alkaa uusimmasta numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana kestotilauksena, kunnes toisin päätät. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Osoitetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, emme kuitenkaan luovuta osoitetietoja kolmansille osapuolille. Tutustumistarjous on voimassa toistaiseksi.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilauskaudelle. Mikäli irtisanot tilauksesi kesken tilauskautta, laskutamme jo toimitetut maksamattomat lehdet irtonumerohinnalla, jotka olet velvollinen maksamaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Tilaamalla suostut myös ottamaan vastaan suoramainontaa Storia Kustannus Oy:ltä. Osoitettasi tai henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.