Tilaajien Taika-kansio

Tilaajien Taika-blogi on poistettu käytöstä.

Lisätietoja saat: toimitus (at) taikalehti.fi

Ihana-lehteä julkaiseva Inspia Oy on ostanut Taika-lehden julkaisuoikeudet Storia Kustannus Oy:ltä. Vuoden 2019 alusta lehdet yhdistetään yhdeksi julkaisuksi, jolloin Inspia Oy:lla on tarjota Suomen laadukkain ja monipuolisin askartelualan lehti. Lehteä luotsaa jatkossa Ihana-lehden julkaisija ja päätoimittaja Kaarina Korventaka.

Vuoden 2018 lokakuussa ilmestyvät sekä Taika- että Ihana-lehden joulunumerot vielä
erillisinä lehtinä Inspia Oy:n kustantamana.

 

Lisäpalvelu Taika-lehden tilaajille avattu!

taika-blogi.indd

Olemme iloisia joka ikisestä Taika-tilaajasta avasimme heidän ilokseen nettiin TAIKA-BLOGI nimeä kantavan lisäpalvelun. Taika-blogiin pääsee https://www.taikalehti.fi/taika-kansio linkin kautta ja on ikään kuin tilaajaklubi.

Taika-blogiin pääsee kirjautumaan tilaajien lehden takakannesta löytyvällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Salasana toimii aina seuraavan lehden ilmestymiseen saakka. Irtonumeroina myytävissä lehdissä ei ole tunnusta.

Taika-blogiin lisätään ohjeita ja ideoita, jotka liittyvät uusimman lehden aiheisiin ja siellä tulee olemaan perusohjeita sekä niksejä. Ja saattaapa sinne jokunen tarjouskin eksyä… Taika-blogiin tullaan täyttämään pikku hiljaa ja jonain päivänä se tulee olemaan Taika-tilaajien oma ideapankki. Taika-blogin lukijat pääsevät kommentoimaan Taika-blogin sisältöä ja kyselemään Taika-tekijöiltä mieltä askarruttavista asioista. Ideoita ja toiveita Taika-blogin suhteen voi jättää osoitteeseen toimitus@taikalehti.fi