Huipputarjous

Valitse tilaustyyppisi alta, täytä tietosi ja liity Taika-lehden lukijoiden iloiseen joukkoon.

Tilaan*
Nimi:*
Osoite:*
E-mail:*
Puhelin:*
-
Maksajan nimi (jos eri):
Maksajan osoite (jos eri):
Lisätietoa:

* Vaadittu tieto

Tilatessasi Taika-lehden, saat valtavasti ihania askarteluideoita
Tähdellä merkityt (*) tilausvaihtoehdot ovat huolettomia kestotilauksia.
9.95 hintaisen joulunumeron tilaaminen ei velvoita jatkotilaukseen.

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle
– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä
Vuoden aikana ilmestyy kolme monipuolista yleisnumeroa, yksi tuplanumero ja kolme 100-sivuista numeroa. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

*Tarjoushintainen tilausjakso sisältää valitsemasi numerot. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana kestotilauksena, ellei sitä erikseen peruuteta. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan edullisissa puolen vuoden jaksoissa kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Joulunumero ilmestyy viikolla 41. Taika-lehteä ilmestyy vuodessa kahdeksan numeroa. Osoitetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Emme luovuta osoitetietojasi kolmansille osapuolille.  Mikäli et halua, että osoitetietojasi käytetään Storia Kustannus Oy:n suoramarkkinointiin, kerro siitä meilitse osoitteeseen tilaaja@taikalehti.fi
Iloisia askarteluhetkiä!