Tilaa Taika edulliseen hintaan

Kyllä, tilaan Taika-lehden tarjoushintaan 10 e 2 nro

Haluan, että tarjoushintainen tilausjaksoni sisältää*
Nimi:*
Osoite:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:
-
Erillinen maksaja tai muuta lisätietoa:
Ehdot:

* Vaadittu tieto

Tilatessasi Taika-lehden, saat valtavasti ihania askarteluideoita. Tilaus on huoleton kestotilaus.

Ihana-lehteä julkaiseva Inspia Oy on ostanut Taika-lehden julkaisuoikeudet Storia Kustannus Oy:ltä. Vuoden 2019 alusta lehdet yhdistetään yhdeksi julkaisuksi, jolloin Inspia Oy:lla on tarjota Suomen laadukkain ja monipuolisin askartelualan lehti. Lehteä luotsaa jatkossa Ihana-lehden julkaisija ja päätoimittaja Kaarina Korventaka.

Vuoden 2018 lokakuussa ilmestyvät sekä Taika- että Ihana-lehden joulunumerot vielä erillisinä lehtinä Inspia Oy:n kustantamana.

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle
– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä
Vuoden aikana ilmestyy kolme monipuolista yleisnumeroa, yksi tuplanumero ja kolme 100-sivuista numeroa. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

*Tarjoushintainen tilausjakso sisältää valitsemasi numerot. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana kestotilauksena, ellei sitä erikseen peruuteta. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan edullisissa puolen vuoden jaksoissa kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Joulunumero ilmestyy viikolla 41 Taika-lehteä ilmestyy vuodessa kahdeksan numeroa. Osoitetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Emme luovuta osoitetietojasi kolmansille osapuolille.  Mikäli et halua, että osoitetietojasi käytetään Inspia Oy:n suoramarkkinointiin, kerro siitä meilitse osoitteeseen ihana@inspia.fi
Iloisia askarteluhetkiä!