Tilaa Taika kesähintaan

Kyllä, tilaan Taika-lehden kesähintaan 10 e 2 nro

Haluan, että Taika-tilaukseni alkaa*
Nimi:*
Osoite:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:
-
Erillinen maksaja tai muuta lisätietoa:
Ehdot:

* Vaadittu tieto

Tilatessasi Taika-lehden, saat 200-sivua askarteluideoita
Tilaus on huoleton kestotilaus.

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle
– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä
Vuoden aikana ilmestyy kolme monipuolista yleisnumeroa, yksi tuplanumero ja kolme 100-sivuista numeroa. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

*Tarjoushintainen tilausjakso alkaa seuraavasta numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana kestotilauksena, ellei sitä erikseen peruuteta. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan edulisissa puolen vuoden jaksoissa kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Osoitetietojasi voidaan käyttää Storia Kustannus Oy:n suoramarkkinointiin. Emme luovuta osoitetietoja kolmansille osapuolille.