Tilaa Taika edulliseen jouluhintaan!

Taika-lehden joulunumero sisältää 100 sivua ihania jouluideoita, kuten runsaasti kortti- ja paperiaskar­telua, virkattuja joulukukkia, lasitiilivalaisimia, karamellin sävyisiä askarteluideoita, kierrätysmateriaali-ideoita, kirjansivuista taiteltuja enkeleitä, kuivaa märkähuovutusta, joulukalentereita, itsenäisyyspäivän ideoita, syötävällä maalilla maalaamista ja pal­jon muuta kaunista ja kivaa: Taika-lehden avulla teet itsellesi ja läheisillesi ikimuistoisen joulun!

  • Tilaa 100-sivuinen joulunumero 8/2017 edulliseen 8 euron hintaan (ei velvoita jatkotilaukseen)
  • ja/tai tilaa Taika-lehti edulliseen jouluhintaan itsellesi tai lahjaksi! Saat kolme ensimmäistä Taika-lehteä vain 19 eurolla. Saat kaupan päälle kätevän virkkaussetin*.

Valitse tilaustyyppisi alta, täytä tietosi ja liity Taika-lehden lukijoiden iloiseen joukkoon.

Tilaan*
Haluan tilaukseni alkavan:
Nimi:*
Osoite:*
E-mail:*
Puhelin:*
-
Maksajan nimi (jos eri):
Maksajan osoite (jos eri):
Lisätietoa:

* Vaadittu tieto

*Virkkaussetti sisältää kolme erikokoista virkkuukoukkua ja kätevän koukkukukkaron.
** Joulunumero ilmestyy viikolla 41
*** Tilaajalahja toimitetaan laskun maksajan osoitteeseen

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden aiheena on pääsiäinen, luonto ja kierrätys sekä joulu. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

Tarjoustilaus alkaa valitsemastasi numerosta. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolet­tomana KESTOTILAUKSENA, kunnes toisin päätät. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan puolen vuoden jaksoissa (35 e / 6 kk). Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Voit hallita tilaustasi myös verkossa osoitteessa: www.taikalehti.fi/tilaajapalvelu. Tarjous voimassa 31.12.2017 asti.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilauskaudelle. Mikäli irtisanot tilauksesi kesken tilauskautta, laskutamme jo toimitetut maksamattomat lehdet irtonumerohinnalla, jotka olet velvollinen maksamaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Osoi­tetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, emme kuitenkaan luovuta osoitetietoja kolmansille osa­puolille.