Tilaa Taika edulliseen hintaan!

Valitse tilaustyyppisi alta, täytä tietosi ja liity Taika-lehden lukijoiden iloiseen joukkoon.

Tilaan*
Nimi:*
Osoite:*
E-mail:*
Puhelin:*
-
Maksajan nimi (jos eri):
Maksajan osoite (jos eri):
Lisätietoa:

* Vaadittu tieto

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden aiheena on pääsiäinen, luonto ja kierrätys sekä joulu. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

* Tarjoushintainen tilausjakso alkaa syysnumerosta 6-7/2018. Tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana kestotilauksena, ellei sitä erikseen peruuteta. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan edullisissa puolen vuoden jaksoissa kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Joulunumero ilmestyy viikolla 41Taika-lehteä ilmestyy vuodessa kahdeksan numeroa. Osoitetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Emme luovuta osoitetietojasi kolmansille osapuolille.  Mikäli et halua, että osoitetietojasi käytetään Storia Kustannus Oy:n suoramarkkinointiin, kerro siitä meilitse osoitteeseen tilaaja@taikalehti.fi
Iloisia askarteluhetkiä!