Talven taikaa 1/2013

Tammikuun Taika sisältää mm.

Taika 1-13 lowValokuvat kolmiulotteisessa muodossa
Jotta digikameralla otetut valokuvat ja vanhat skannatut valokuvat eivät jäisi vain tietokoneen uumeniin, kannattaa kuvia tulostaa paperikuviksi ja tehdä niistä upeita kolmiulotteisia tauluja, kortteja tai koota vanhoista kuvista vaikka kaunis sukupuu.

Luokassa
Kalevalassa esiintyy useita eläimiä, jotka liittyvät olennaisina osina Kalevalan tarinoihin. Kalevalan päivän kunniaksi esittelemme tunnetuimpia Kalevalan eläimiä kartonkitöiden ja hauskojen tekstien muodossa.

Kortteja kuviopapereista
Vuoden vaihtumisen kunniaksi tarjoamme Taika-lehden lukijoille ihastuttavia kuviopapereita lehden sivuille painettuna. Papereiden lisäksi annamme myös aukeamallisen ideoita kuviopapereiden käyttöön korttiaskartelussa.

Pikkulintujen talviparatiisi
Niemistön Pirkon lapsenlapset, Pikku-Pirkko ja Michelle askartelivat iloksemme parvellisen erilaisia pikkulintuja ja sepittivät samalla tarinaa Pikkulintujen talviparatiisi -varjoteatteriansa varten.

Paavon palsta osa 3
Paavo tarttuu saksiin ja liimapuikkoon ja oppii uutta loihtien värikkäitä kartonkitauluja.

Kristan sisustuspalsta
Krista ryhtyi sisustamaan ja loihtii iloksemme varsin lystikkäitä lampunvarjostimia ja -kupuja.

Muisto/Päivä(kirja) –kalenteri
Kekseliäs kalenterikirja syntyy kirjekuorista. Kalenterikirjaa voi käyttää päiväkirjana, tavallisena kalenterina ja muistokalenterina tai kaikki kolme voi yhdistää yhdeksi mukana kulkevaksi kirjaseksi.

Kuviopapereita
Hyödynnä ihastuttavat kuviopaperit ystävänpäivä-, onnittelu- ja tervehdyskorteissa tai -koristeissa. Irrottamalla kuviopaperin, irtoaa vastakkaiselta puolelta myös kuviopaperi eli itse lehti pysyy koossa.

Piirustuskilpailun voittajien esittely
Esittelemme syksyn 2012 aikana järjestetyn Piirustuskilpailun satoa, mukana jokaisen kilpailusarjan viisi palkittua työtä.

Hyvää ystävänpäivää!
Ystävänpäivän kunniaksi teemme ystäville lahjaksi hauskoja ystävyyden eläimiä. Itse tehdyn ystävänpäivälahjan oheen voi valmistaa hauskan kortin, saman eläimen muotoisena tietysti!

Toimituskunnan palsta
Pirkko Niemistö muistaa ystäviä kauniisiin kääreisiin ja pussukoihin pakatuilla lahjoilla ja itse tehdyillä korteilla. Pirkko jakaa vinkkinsä lukijoidemme iloksi toimituskunnan palsalla.

Akvarellin Taikaa osa 4
Akvarellinmaalaukseen keskittyvän juttusarjan neljännessä osassa pääsemme maalaamaan kauniin ”muotokuvan” lemmikkikoirasta Mika Törösen ohjeiden mukaan. Lisänä vinkkejä myös työn kehystämiseen.
 
Anun kukkakoulu osa 2
Tavallinen kopiopaperi muuttuu romanttiseksi ruusuksi ja sanomalehdestä pyörähtää ruusulle kranssi. Kukkakoulun toisen osan materiaalikustannukset eivät kukkaroa huimaa.

Talviset koivut
Kuvaamataidontunnilla taiteillaan vesiväreillä, sanomalehdellä ja hiilikynällä suomalaisille tuttu maisema eli talvinen koivikko.

Huurteinen, herkkä ja hempeä talvi
Talvi tulla tupsahti myös tupaan! Pakkasukon puhaltamaa ”kuuratunnelmaa” voi luoda myös lämpimiin sisätiloihin suolan ja solumuovin avulla.

Hyvän mielen askarteluraha -kampanjan loppuhuipennus
Taika-lehti järjesti yhteistyökumppaneineen viime vuoden puolella Hyvän mielen askarteluraha -kampanjan. Nyt pääset tutustumaan kilpailun kulkuun sekä voittajaryhmään ja heidän toimintaan!

Taikapeili
Taikapeili esittelee mielenkiintoisia tuotteita, tapahtumia sekä alan kirjallisuutta.

Osta irtonumeroita verkkokaupasta.