Leimailun Taikaa

Leimailun TaikaaTaika-lehti toi markkinoille Leimailun Taikaa -erikoislehden! 36-sivuinen Leimailun Taikaa tarjoaa peruseväät leimailun saloihin. Tilaa, tutustu, ihastu ja opi!

Ja nimenomaan juuri taikaa leimailussa on! Kaikessa monipuolisuudessaan se tarjoaa äärettömän määrän mahdollisuuksia ja loputtomasti onnistumisen ja oivaltamisen iloa. Leimailu sopii ihan jokaiselle, sillä tekijä itse voi määritellä työnsä haasteellisuuden ja laajuuden. Toiselle riittää yksi leima, toinen täyttää työnsä runsain leimakuvioin ja kolmannella saattaakin olla jo useita tekniikoita samassa työssä. Rakastitpa sitten minimaalisuutta tai runsautta, maanläheisyyttä tai kimallusta, nostalgiaa tai huumoria, löytyy leimailusta tätä kaikkea. Sinä päätät!

Taika tarttui lukijoidensa toiveisiin ja kokosi vuoden 2010 aikana ilmestyneen Leimaillaan -sarjan osiot yksiin kansiin. Mukana on myös muutama ennen julkaisematon malli ja vinkki. Leimailun Taikaa etenee perusasioista eri tekniikoiden kautta haastavampiin töihin, kuitenkin niin että perusteet tulevat jokaisessa jutussa selkeästi esille. Tarkoitus onkin tarjota peruseväät leimailun saloihin. ”Eväiden nauttimisen” jälkeen leimailun maailma on avoin, vapaa ja ääretön. Ahmi Leimailun Taikaa kannesta kanteen ja kokeile
tekniikoita yhdessä ja erikseen ja hullaannu leimailusta!

Leimailun Taikaa_sis

Ihan kaikkea Leimailun Taikaa -lehti ei paljasta, sillä tästä mainion monipuolisesta harrastuksesta voisi tehdä vaikka leimailun pikkujättiläisen. Eli saattaapi olla että Leimailun Taikaa saa vielä jatko-osia… Suurinta nälkää voi hillitä tutustumalla tämän hetken kuumimpaan mieheen eli Tim Holziin, ”ystävien” kesken Timppaan. Tim Holz niittää mainetta leimailun saralla niin, että heikompia hirvittää. Tim Holzin tuotantoon kuuluvat muun muassa iki ihanat Distress Ink -musteet, leimasimet ja leimasintarvikkeet sekä Big Shot-kuvioleikkurit. Distress Ink –musteita on käytetty runsaasti Leimailun Taikaa -lehden malleissa ja varoituksen sanana: Tim ja Timpan tuotteet ovat niin ihania, että ihastuminen on taattu! Tim Holzin sivuja voi tutkailla osoitteessa www.timholtz.com. Tim Holzin tuotteita on tarjolla Sinellissä ja kaikki tässä lehtisessä käytetyt leimasimet ja leimasinmusteet löytyvät Sinellin valikoimasta. Nyt vain hyppy leimailun maailmaan ja sukellus koukuttavan harrastuksen pariin!

Leimailun Taikaa sisältää mm.

Osa 1 Erilaisia leimasimia
Tutustutaan erilaisiin leimasimiin, niiden ominaisuuksiin ja säilyttämiseen sekä puhdistamiseen.

Osa 2 Leimasinmusteiden esittely
Tutustutaan muutamaan erilaiseen leimasinmusteeseen, niiden ominaisuuksiin, leimaamiseen ja taustojen tekemiseen sekä sävyttämiseen.

Osa 3 Kohopulvereiden käyttö eli embossaus
Tutustutaan Embossaamiseen eli kohokuvioiden tekemiseen kohopulvereiden avulla. Samalla opastetaan kuinka samassa työssä voi yhdistellä kohojauheita ja leimasinmusteita.

Osa 4 Leimaillaan koruja
Tehdään leimasimien, leimasinmusteiden ja massojen avulla hienoja riipuksia ja helmiä, joista kootaan upeita koru ja.

Osa 5 Kankaalle leimaaminen
Tuunataan vanhat vaatteeta uusiksi ja persoonallisiksi leimasimien, kankaalle sopivien VersaCraft-musteiden ja Fabrico-kangastussien avulla.

Osa 6 Feikkiakvarellitekniikka
Tutustutaan vielä lisää Distress Ink-musteiden lukemattomiin mahdollisuuksiin tekemällä upeita ”feikkiakvarelleja” eli leikitellään Distress Ink-musteiden ja veden kanssa.

Osa 7 Perfect Pearls -helmiäisjauheet
Loihditaan upeita kortteja monipuolisilla PerfectPearls –helmiäisjauheilla ja vesileimoilla.

Leimailun Taikaa -lehden voi tilata TAIKA-PUTIIKISTA.