Joulun Taikaa 10-11/2012

Taika 10-11_12 res 72Suloinen joulu
Utuisen suloinen joulu syntyy vaaleista väreistä ja pehmoisista materiaaleista. Mausteeksi sopii mainiosti hieman perinteisistä sävyistä poikkeava vadelmanpunainen sekä heleä kevätruohon vihreä.

Luokassa
Pitkältä tuntuvaa joulun alusaikaa voi lyhentää piirtämällä ja maalaamalla veikeän tontun, jonka kanssa voi leikkiä aasin häntä -tyyppistä leikkiä.

Akvarellin taikaa osa 3
Akvarellinmaalaukseen keskittyvän juttusarjan kolmannessa osassa maalataan akvarelliväreillä kauniita joulukortteja.

Tervetuloa tonttulaan!
Tonttulan väki päätti viettää ennen jouluaaton kiireitä hauskan ja vauhdikkaan mäenlaskupäivän. Tonttulan porukka koostuu kävyistä tehdyistä tontuista, poroista ja possuista.

Kauniit ja helpot joulukortit
Korttigalleria tarjoilee helposti toteutettavia kortti-ideoita, jotka ovat lasten toteutettavissa ja näyttävyytensä puolesta ne sopivat aikuiseenkin makuun.

Kiehtovat kuviot
Tämä juttu tarjoilee ideoita lahjapaperin koristelemiseen sangen huokein ja helposti löydettävin materiaalein. Poimi kuviointivinkit ja luo ihan oma lahjapaperidesign!

Paavon palsta
Tällä kertaa Paavo tarttuu siveltimeen ja maalaa upeita ja värikkäitä joululahjatauluja.’

Kierrätysjoulu
Kierrätysmateriaaleista valmistettujen jouluisten koriste-esineiden pohjana on käytetty muun muassa hehku- ja halogeenilamppuja, puupalikoita, mainoslehtiä ja kutistettuja neulevaatteita.

Koristeita Taika-papereista
Jouluiset Taika-design paperit muuntautuvat leikaten, liimaten ja taitellen ihastuttaviksi joulukoristeiksi.

Itse tehty kalenteri on IN ja POP!
Pidä itsesi ajan tasalla askartelemalla itsellesi persoonallinen kalenteri Taika-design 2013 -kalenteripapereilla!

Ohje- ja kaavasivut
Jutun yhteydessä oleva ohje- ja kaavamerkki kertoo, että kyseisen jutun ohjeet ja/tai kaavat löytyvät näiltä sivuilta.

Anun kukkakoulu
Anu aloittaa iloisen kukkakoulun, jonka jokaisessa numerossa valmistetaan kukkanen. Kukkakoulun aloittaa upea ja näyttävä joulutähti.

Huopaa ja kirjontaa
Luonnonvalkoisesta huovasta tehty kranssi, tossut ja joulukoristeet ovat saaneet koristeekseen pinkkejä, vaaleanpunaisia ja vihreitä kirjottuja kukka- ja koukerokuvioita.

Toimituskunnan palsta
Toimituskunnan jäsen Piia Takalo kertoo omasta joulunvalmistelusta ja näyttää kuinka vintage-tunnelma syntyy joulukoristeisiin ja -kortteihin.

Korttipaja SannaS -korttigalleria
korttipaja SannaS -blogin Sanna voitti Koukussa Kortteihin järjestämän Tekniikka 10 -maratonin. Nyt pääsemme tutustumaan Sannaan ja hänen upeisiin kortteihin.

Possuja äidin oomme kaikki
Suloiset ja pehmoiset flanellista ommellut possut tuovat joulun tunnelman mukanaan ja nostattavat väkisinkin hymyn huulille hauskalla ulkomuodollaan.

Evästä pikkulinnuille
Autetaan lintuja selviytymään talvesta tarjoilemalla niille turvallista, mutta kaunista ruokaa. Vatsojen täyttyessä saamme samalla seurailla niiden ilahduttavaa leikkiä!

Joulukalenterit
Joulukalenterien ”luukuista” avautuu tänä jouluna joulukuvaelman hahmoja sekä värityskuvioita.

Kristan palsta
Krista on ideoinut pilke silmäkulmassa humoristisia pelilahjoja pukinkonttiin!

Kauneimmat geelikynttilät
Geelikynttilöiden hehkussa on ihastuttavaa taikaa. Lisäsimme geelikynttilöihin ripauksen sadunomaista taikaa ja hehkua lasien pintaan kiinnitetyillä Cernit-massakoristeilla.

Joulukuun kynttilät
Kynttiläaiheiset mallit on tehty itsenäisyyspäivää juhlistamaan sinivalkoisin sävyin ja adventtiaikaa varten punaisin sävyin.

Taikapeili
Taikapeili esittelee mielenkiintoisia tuotteita, tapahtumia ja uutuuskirjoja.

Joulunumeron voi tilata Taika-putiikista