Joulu tulee, olethan valmis?

Taika 10-11_10Joulu tulla sipsuttaa päivä päivältä lähemmäksi ja pikku hiljaa alkaa olla aika kääntää katseet vuoden mukavimpaan juhlaan. Voi olla, että joku onkin ottanut joulun haltuunsa heti edellisen mentyä, toinen aloittaa valmistelut jo kesäkuussa, yksi jouluilee syyssateiden alettua ja eräs valmistautuu joulun viettoon heti kun saa Taika-lehden joulunumeron ahmittua lävitse. Kuuluitpa mihin ryhmään tahansa, niin varmaa on, ettei joulu sujahda ohi huomaamatta.

Joulu merkitsee meille jokaiselle eri asioita ja joulusta jokainen voi tehdä itselleen ja läheisilleen sopivimman omalla aikataululla ja tyylillä.

Muistamme erään tarinan kun punaposkinen rouva kertoi hymyillen, kuinka eräänä vuonna hän oli päättänyt olla ajoissa jouluaskareiden osalta. Tarinan mukaan hän oli aloittanut joulukorttien teon heti tammikuussa, jotta kerrankin saisi tehdä ne kiireettä ja jotta tekeminen olisi rauhallista ja rentouttavaa, ilman ”viimeisen” postipäivän kiirettä. Kaikki kuulemma sujui hyvin ja suunnitelma toteutui loistavasti ja korteistakin tuli rouvan mukaan upeat. Yksi ongelma kuitenkin ilmeni, sillä joulun alla, korttien postituspäivän tienoilla näitä upeita kätten töitä ei löytynyt mistään. Kortit olivat kuulemma hyvässä tallessa, rouva vain ei muistanut talletuspaikan sijaintia. Siinä asiaa pahoittelimme ja kannustimme rouvaa ryhtymään uusiin korttitalkoisiin, mutta rouva vain nauroi ja kertoi ettei harmin häivääkään ollut mielessä, sillä niin mukava ja elävä muisto korttitalkoista jäi. Hauska tarina, joka muistuttaa, ettei lopputulos ole aina se tärkein, vaan itse matka. Tai ehkäpä tässä yhteydessä matkalla tarkoitetaankin käsillä tekemistä!

Loppuvuosi on täynnä joulun Taikaa! Taika-lehti auttaa joulun valmistelemisessa 100 sivuisella ideapaketilla, josta löytyy helppoja ja nopeita askareita sekä aikaa vieviä ja haasteellisia töitä kaiken ikäisille joulupukin ja -muorin apureille sekä oman kodin joulutunnelmaa rakentavalle. Joulukuussa kannattaa vierailla ahkerasti myös Taika-lehden nettisivuilla, sillä joulukuun alusta alkaen aina jouluaattoon asti netissä aukeaa joka päivä uusi taikakalenterin luukku. Tarjolla on kaikkea joulukivaa! Taika messuilee myös ahkerasti. Taikatiimiläisiä voi moikata ainakin Oulussa, Helsingissä ja Tampereella. Tulethan tervehtimään! Käythän myös kertomassa kuvien kera Taika-lehden facebookryhmässä minkä mallin toteutit! Vuodenvaihteessa arvotaan kaikkien kommentin jättäneiden kesken askarteluaiheinen palkinto.

Matkusta omaan joulumaailmaasi Taika-lehden myötä! Tee joulustasi juuri sellainen kuin se parhaiten sinulle sopii. Suurin osa malleistamme on muunneltavissa ihan uudeksi vain väriä vaihtamalla. Onko joulusi perinteisen punainen ja mystisen lila?

TAI10-11 03 low

Joulun Taikaa
ja yhdessäolon aikaa
toivottaa
Taika-tiimi