Tilaa Taika joululahjaksi

 

Tilaa Taika-lehti lahjaksi edulliseen hintaan 49 e / vuosi*
Tilaus on määräaikainen ja alkaa 1/18 talvinumerosta.

Kyllä, tilaan Taika-lehden lahjaksi hintaan 49 e / vuosi*
Tilaus alkaa 1/18 talvinumerosta. 

Lehden saajan nimi:*
Lehden saajan osoite:*
Puhelinnumero:
-
Lahjatilauksen maksajan nimi
Maksajan osoite:
Sähköpostiosoite:*
Lisätietoa:
Ehdot:

* Vaadittu tieto

Lahjakortteja voi tulostaa täältä *klikklik*

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. 100-sivuisten numeroiden aiheena on pääsiäinen, luonto ja kierrätys sekä joulu. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Tilausehdot

*Tarjoushintainen tilausjakso alkaa seuravasta numerosta. Tilaus katkeaa automaattisesti tilauskauden lopussa. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Osoitetietojasi voidaan käyttää suoramarkkinointiin, emme kuitenkaan luovuta osoitetietoja kolmansille osapuolille. Tutustumistarjous on voimassa toistaiseksi. Määräaikaisen vuosikerran normaalihinta 79,60.

Mikäli irtisanot tilauksesi kesken tilauskautta, laskutamme jo toimitetut maksamattomat lehdet irtonumerohinnalla, jotka olet velvollinen maksamaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Tilaamalla suostut myös ottamaan vastaan suoramainontaa Storia Kustannus Oy:ltä. Osoitettasi tai henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.