Tilaa Askartelun idealehti Taika


Valitse tilaustyyppisi alta, täytä tietosi ja liity Taika-lehden lukijoiden iloiseen joukkoon.

Tilaan*
Nimi:*
Osoite:*
E-mail:*
Puhelin:
-
Saaja (jos eri):

* Vaadittu tieto

∗ 19 e tarjousjakso sisältää kolme seuraavaksi ilmestyvää numeroa ja yhden aiemmin ilmestyneen numeron.
∗ 19 e ja 49 e tarjoushintaiset tilaukset muuttuvat tarjousjakson jälkeen normaalihintaisiksi huolettomiksi kestotilauksiksi. Hinnat sisältävät 10% arvonlisäveroa. Tilausehdot tarkemmin sivun alaosassa.


Soittaen tai sähköpostilla

Voit tehdä tilauksesi myös sähköpostilla osoitteeseen tilaaja@taikalehti.fi tai puhelimella numeroon 0600-02550 (0,98e/min + pvm). Asiakaspalvelumme palvelee arkisin kello 8.00-18.00.

» aiempien numeroiden ostaminen
» mitä Taika-lehti sisältää
» kuinka usein Taika ilmestyy
» Taika-lehdestä sanottua
» tilausehdot

 

wkaup

Aiemmat numerot

Verkkokaupastamme voit ostaa myös aiemmin ilmestyneitä numeroita. Verkkokaupan löydät osoitteesta www.askartelija.fi. Mikäli tilaat lahjaksi, muista antaa lisätiedoissa lahjan saajan osoite.

Taika on askartelulehti, joka sopii jokaiselle

– Kädentaitoja – luonnonmateriaaleja ja kierrätystä – perinteitä ja trendejä – sekä paljon muuta! –

Taika-lehti on Suomen monipuolisin käsillä tekijöiden idealehti! Inspiroivat ideat, ajankohtaiset askareet, seikkaperäiset ohjeet ja kauniit kuvat tekevät Taika-lehdestä jokaisen käsillä tekijän toivelehden. Ammattitaitoinen ja motivoinut taustatiimi tuo lähes joka kuukausi ilmestyvään Taika-lehteen jotain uutta ja yllätyksellistä! Jokaisessa Taika-lehden numerossa on mukavaa tekemistä kaikenikäisille askartelijoille. Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle. Taikalehdessä on runsas kuvitus ja 16-sivuinen selkeä ohje- ja kaavasivusto.

Enemmän kuin kirjan verran sisältöä

Vuoden aikana ilmestyy yhteensä 8 Taika-lehteä: neljä monipuolista 76-sivuista yleisnumeroa, yksi 76-sivuinen teemanumero sekä kolme 100-sivuista numeroa. Yhteensä 680 sivua lukemista ja tekemistä. Tilaajana saat myös pääsyn Taika-blogiin, jossa voit esimerkiksi tulostaa ohje- ja kaavasivuston kaavat.

Taika-lehdestä sanottua

Nyt en pysty sanomaan mikä juttu olisi paras… Se on se mikä on etukannen ja takakannen välissä!
– Arja V.

Ihanan selkeä ja toteuttamiskelpoinen ohje tämäkin, eikä materiaalien hinta tosiaan päätä pakota.
– Kaisa V.

Aivan upeita askarteluideoita ja lahjavinkkejä!
– Heidi T.

Ihana lehti, kiitos!
– Oss.

Ihana lehti täynnä loistavia ideoita
– Lena H.

Kotisivujemme artikkelien kommenteista ja Facebookista löydät lisää lukijoiden kommentteja – katso ihmeessä!

Tilausehdot

Tilausjakso alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tarjoushintainen tilaus jatkuu tarjousjakson jälkeen normaalihintaisena huolettomana KESTOTILAUKSENA, ellei sitä erikseen peruuteta. Tarjousjakson jälkeen tilaus laskutetaan puolen vuoden jaksoissa (35 e / 6 kk). Tilausjakson voi peruuttaa milloin tahansa. Taika ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Kestotilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilauskaudelle. Mikäli irtisanot tilauksesi kesken tilauskautta, laskutamme jo toimitetut maksamattomat lehdet irtonumerohinnalla, jotka olet velvollinen maksamaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Tilaamalla suostut myös ottamaan vastaan suoramainontaa Storia Kustannus Oy:ltä. Osoitettasi tai henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

» ylös ↑