Joulu Taikaa - Askartelu luo joulun kotiin

Joulu on askartelun ja askartelijoiden todellista juhla-aikaa, sillä jouluun kuuluu niin monta ihanaa jouluista askarteluaihetta, kuten käsintehdyt joulukortit, persoonalliset kuusenkoristeet, kauniit kranssit, koristeelliset joulupaketit, tuoksuvat kukka-asetelmat ja aattoillan juhlava kattaus. Joulun alla monen askartelijan päässä viliseekin koko joukko jouluisia ideoita ja suunnitelmia, kunhan vain saisi ajan riittämään kaikkien valmistamiseen.

Askartele jouluksi

Jouluiset Taika-lehdet ovat täynnä jouluisia askarteluideoita ja toivommekin, että voimme auttaa omalta osaltamme sinua joulunajan askarteluiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Askartelulehdestämme löytyy herkullisen sävyisiä ideoita aattoillan juhlapöydän koristeluun, runsaasti erilaisia joulukorttimalleja, hauskoja tonttumalleja, edullisia kranssi-ideoita, vinkkejä joulun kukka-asetelmiin ja paljon paljon muuta. Koristeaskartelujen lisäksi Taika tarjoaa viimehetken lahjaideoita käsillä tekijöille sekä tietoa joulunajan markkinoista, messuista ja muista tapahtumista. Muistamme Suomen itsenäisyyspäivää askartelemalla 90+ ikäisen Suomen arvoisia koristeita. Joten ei muuta kuin askartelemaan ja nauttimaan tekemisen ilosta!

Toivotamme koko Taika-lehden tekijäkunnan puolesta askartelutäyteistä joulunalusaikaa ja rauhallisia joulunpyhiä sekä onnellista alkua uudelle vuodelle 2009! Tapaamme jälleen vuoden vaihteen jälkeen mielenkiintoisen teemanumeron merkeissä.

Viivi & Anu


Taikalehti - askartelun erikoislehti - Jouluaskartelu - Syysaskartelu
Storia Kustannus © 2008 - Powered by Mainostoimisto Toinen Keksi